Cliëntervaringen

"Alida heeft mij zoontje erg goed geholpen. Hij vond het erg leuk om naar Alida toe te gaan en het waren altijd hele fijne sessies voor hem. Hij kon echt zichzelf zijn en voelde zich erg op zijn gemak bij haar."

 

"Ik heb Alida bezocht vanwege bekkenklachten tijdens en na zwangerschap. Ik heb de begeleiding als prettig en professioneel en op maat ervaren. Ze denkt goed met je mee en legt oefeningen goed uit."
 

“Na de bevalling wilde ik graag iets doen om mij fitter en krachtiger in mijn lijf te voelen. In een klein groepje met allemaal net bevallen moeders heb ik vervolgens gerichte oefeningen gedaan met advies op maat. Ik heb de begeleiding al zeer prettig ervaren en de oefeningen als zeer zinvol en toepasbaar in het dagelijks leven. Ik zou het net bevallen moeders zeker aanraden!”

 

"Alida is een zeer vriendelijke en bekwaam therapeut. Ze luistert goed en geeft duidelijke informatie. Ik voel me bij haar op mijn gemak en heb veel aan de oefeningen die ik van haar krijg."

 

"Oefentherapie Veenendaal biedt goede kwalitatieve zorg. De vernieuwde behandelruimte is ruim en ziet er keurig uit. De oefentherapeut is vriendelijk en luistert echt naar wat de klachten zijn en helpt je hier mee. Ik voel me echt bij haar op mijn gemak."

 

Waardeer mij:
Op Zorgkaart Nederland waarderen cliënten hun zorgverleners. Onderstaand ziet je hoe mijn cliënten mij waarderen:

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAchterberg, A. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

 

Wil je mij ook waarderen? Dat kan door op onderstaande knop te klikken.
ZorgkaartNederland