Corona beleid

 

Voorwaarden toelating in de praktijk

Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten, waarvan wij weten dat ze gezond zijn. Als je daarom een van de volgende vragen met ja beantwoordt, dan verzoeken wij je om contact met ons op te nemen en je afspraak te verzetten.

  • Heb je nu corona?
  • Heb je nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
  • Ben je korter dan 48 uur geleden genezen van corona?
  • Heb je een of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, hoesten, keelpijn, benauwdheid, meer dan 38 graden koorts?
  • Heb je huisgenoten/gezinsleden met bovenstaande symptomen?

 

Aandachtspunten bij een bezoek aan de praktijk

Als praktijk zorgen we voor extra hygiëne maatregelen. Zo worden na elke behandeling de behandelbank, stoelen en deurkrukken schoongemaakt. De therapeut draagt handschoenen en een mondkapje bij het fysiek aanraken tijdens de behandeling, op de andere momenten wordt de 1,5 meter afstand in acht genomen.

Normaal wordt je verzocht de schoenen in de wachtruimte te laten in verband met de hygiëne in de praktijkruimte, dit gaat nu niet op. Om zoveel mogelijk te voorkomen dat mensen elkaar in de wachtruimte tegen komen is de regel nu dat je de schoenen mee naar binnen mag nemen. Na de behandeling wordt je verzocht niet meer terug te gaan naar de wachtruimte, maar zo snel mogelijk naar buiten te gaan.

 

We hopen op je begrip en doen er alles aan om de zorg veilig te houden.